Home » Cele mai bune masini second hand pentru incepatori – top-ul american » Cele mai bune masini second hand pentru incepatori – top-ul american

Cele mai bune masini second hand pentru incepatori – top-ul american

Cele mai bune masini SH pentru incepatori - Ford Focus
HomeMay 28, 2014 at 1:49 pm

Expertii americani de la Consumer Reports, au creat o lista ca cele mai bune masini second hand pentru incepatori. Alegerea automobilelor a avut la baza mai multe criterii, printre care: siguranta, pretul de achizitie, costurile de intretinere etc.

(P) Ulei de motor auto ieftin. Verifica pretul aici

Specialistii recomanda soferilor incepatori sa opteze pentru berline, hatchback-uri si break-uri compacte second hand. Principalele marci ce au fost scoase in evidenta sunt Ford, Kia si Volkswagen.

Lista cu cele mai bune masini second hand pentru incepatori contine 20 de modele, fabricate intre anii 2009 si 2010, cu preturile ce nu depasesc 12.000 dolari.

Expertii de la Consumer Reports nu au inclus in top, automobilele sport. Acestea fiind o potentiala sursa de risc pentru conducatorii cu lipsa de experienta.

Cele mai bune masini second hand pentru incepatori

Pe langa modelele sport, lista cu cele mai bune masini second hand pentru incepatori nu include SUV-urile si Pick-up-urile. Chiar daca ultimele 2 nu sunt neaparat automobile rapide, acestea prezinta un risc sporit de rasturnare in timpul unui accident. Mai mult, modele in cauza necesita o intretinere mai complexa si evident mai costisitoare.

Lista cu cele mai bune masini second hand pentu incepatori

Mentionam ca unele din numele prezente in lista nu pot fi gasite pe piata europeana, iar altele, pot fi gasite, insa modele reprezentate de acestea sunt diferite decat cele cunoscute in SUA. Spre exemplu Kia Forte era cunoscuta pe batranul continent drept Kia Cerato, care apoi a fost inlocuita de modelul Ceed, iar Ford Fusion in versiune americana este un sedan apropiat de modelului Mondeo si nu o compacta cum este cunoscut la noi.

Cele mai bune masini second hand pentru incepatori - Hyundai Sonata

Cele mai bune masini second hand pentru incepatori - Kia Forte

Cele mai bune masini second hand pentru incepatori - Ford Fusion versiunea americana

[plulz_social_like width="350" send="false" font="arial" action="like" layout="standard" faces="false" ]

Citeste si:

Renault ieftin – francezii vor un frate mai mic si mai ieftin pentru Captur

Noul DSG cu 10 trepte va fi accesibil pe viitorul Volkswagen 

Cel mai bun curatitor cu presiune Top 5 masini de curatat

Cele mai bune masini second hand pentru incepatori

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Slide 5
Lista cu cele mai bune masini SH pentu incepatori Cele mai bune masini SH pentru incepatori - Ford Focus Cele mai bune masini SH pentru incepatori - Hyundai Sonata Cele mai bune masini SH pentru incepatori - Kia Forte Cele mai bune masini SH pentru incepatori - Ford Fusion versiunea americana

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *