Home » Germanii au ales cea mai buna masina second hand » Germanii au ales cea mai buna masina second hand

Germanii au ales cea mai buna masina second hand

Audi A4
HomeDecember 6, 2013 at 7:08 am

Au devenit cunoscute cele mai fiabile automobile second hand in Germania. O asemenea cercetare a facuta de compania Dekra, in sfera de activitati ale careia intra si research-uri independente in diferite domenii. Invingatorul a obtinut titlul de cea mai buna masina second hand.

(P) Ulei de motor auto ieftin. Verifica pretul aici

Rezultatele au la baza expertize tehnice a 15 mln de automobile second-hand. Cercetatorii au impartit masinile in cateva clase, iar comparatiile au fost facute doar intre vehiculele cu rulaj asemanator.

Cea mai buna masina second hand in Germaniei: rezultate 2012

Cel mai bun automobil a fost declarat modelul Audi A4, acesta a obtinut titlul de “Cel mai bun la toate clasele”, lasand in urma asa automobile ca Mercedes-Benz C-Class si Volvo S80/V70, care au ocupat locurile 2 respectiv 3.

Cea mai buna masina second hand in Germania 2012

(P) Anvelope de iarna Audi A4 – verifica pretul aici.

Cel mai bun compact-car a fost declarat Audi A1. La clasa Golf si MiniVAN cea mai buna a fost productia Ford, si anume – Focus si C-Max. Modelele BMW sunt lideri la clasele: medie, SUV-uri compacte si sportcar-uri – BMW seria 3, BMW X1 si BMW Z4. Cea mai buna masina de clasa premium a fost declarat modelul Mercedes-Benz E-Class.

Cea mai buna masina second hand in Germaniei: rezultate 2013

A fost numita cea mai buna masina second hand prezenta pe piata germana in anul 2013. Invingatorul a fost ales din 217 modele de catre jurnalistii de la Auto Bild si specialistii de la centru TUV.

Printre masinile cu varsta cuprinsa intre 2 si 3 ani, cel mai mic numar de probleme a fost furnizat de monovolumul Opel Meriva. Acesta este urmat de Mazda 2 si Toyota iQ. La polul opus se afla Citroen C4, Fiat Panda si Dacia Logan.

Cea mai buna masina second hand 2013 4-5 ani

Printre unitatile cu varsta cuprinsa intre 4 si 5 ani, titlul de cea mai buna masina second hand a fost adjudecat Toyota Prius, urmata de Ford Kuga si Porsche Cayenne. Aici, cel mai prost s-au prezentat Fiat Doblo, Citroen C4 si Dacia Logan.Cea mai buna masina second hand 2013 2-3 ani

Cea mai buna masina second hand in Germania in 2013

Citeste si asta:

Topul celor mai fiabile si mai putin fiabile motoare

Cabluri pornire auto: cum sa alimentezi corect o baterie

Cele mai bune uleiuri de motor: top 5 si pareri

Cea mai buna masina second hand in Germania

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Audi A4 Cea mai buna masina second hand 2013 4-5 ani Cea mai buna masina second hand 2013 2-3 ani Cea mai buna masina second hand in Germania 2012

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *