Home » Noile modele Opel: 3 SUV-uri noi, noul Astra si alte noutati » Noile modele Opel: 3 SUV-uri noi, noul Astra si alte noutati

Noile modele Opel: 3 SUV-uri noi, noul Astra si alte noutati

Noile modele Opel - Karl 2015
HomeJanuary 23, 2015 at 10:55 am

Autobild a aflat care sunt noile modele Opel programate pentru viitorii 4-5 ani. Cele relatate de publicatia germana releva ca constructorul din Russelheim intentioneaza sa lanseze pana in 2020 cel putin 6 modele noi.

Uleiuri Castrol, Motul, Mobil1 ieftine – verifica pretul aici.

Noile modele Opel: Corsa OPC, Karl si Astra

Primul pe lista lansarilor se afla noul Opel Corsa OPC. Hothatch-ul va vedea lumina zilei in martie 2015, in cadrul salonului auto de la Geneva. Corsa OPC 2015 va avea sub capota un benzinar de 1.6 litri, supraalimentat, ce va livra 210 cai putere. Un pic mai tarziu este asteptata versiunea Nurburgring, capabila sa ofere deja 230 cai putere.

Noile modele Opel - Corsa OPC Autobild

Urmatorul la rand este modelul Karl. Acesta reprezinta o incercare a celor de la Opel de penetrare a segmentului automobilelor accesibile. Karl urmeaza a fi lansat in vara lui 2015, iar pretul de start, promite sa nu depaseasca 9500 euro. Anterior se anuntasera ca cel mai ieftin Opel va avea sub capota un propulsor de 1.0 litri, ce va oferi 75 cai putere. Mai multe informatii despre model gasiti aici.

Noile modele Opel - Karl

Totusi, o importanta mult mai mare o are lansarea din luna septembrie a lui 2015. Anume atunci publicul larg va putea vedea noua generatie a lui Opel Astra. Mai multe informatii puteti gasi aici.

Noile modele Opel - Corsa OPC Autobild

Noile modele Opel: 3 SUV-uri

In anul 2016 vine momentul ca noul Opel Zafira sa fie scos la iveala. Dar surpriza, MiniVan-ul german se va transforma intr-un crossover. Totusi, constructorul anunta ca modelul nu isi va pierde din utilitate. Putem insa presupune ca aceasta modificare va influenta destul de tare pretul masinii. Va fi asa ori nu, ramane de vazut.

Noile modele Opel - Zafira Autobild

Schimbari similare vor fi aduse si mai micului Meriva, insa acesta este programat spre lansare abia in 2017.

Un ultimul timp se zvoneste ca Opel ar putea lansa un model premium, care aproape sigur va fi un SUV. Daca e sa credem informatiilor provenite de la sursele interne din companie, viitorul automobil va primi o platforma Buick si unitati de propulsie ce vor livra intre 140 si 250 cai putere.  Pretul modelul va incepe de la 30.000 euro, iar lansarea este programata pentru anul 2019.

Noile modele Opel - SUV Autobild

Noile modele Opel – poze exclusiv Autobild.de

Citeste si:

VW Golf a fost in 2014 cel mai vandut automobil in Europa 

Anvelope de vara ieftine 2015: top cauciucuri accesibile

Noile modele Opel

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Slide 5
Slide 6
Noile modele Opel - Astra 2015 Autobild Noile modele Opel - Corsa OPC Autobild Noile modele Opel - Karl 2015 Noile modele Opel - SUV Autobild Noile modele Opel - Zafira Autobild Noile modele Opel - Karl

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *