Home » Noul Opel Karl: cel mai ieftin model Opel Foto » Noul Opel Karl: cel mai ieftin model Opel Foto

Noul Opel Karl: cel mai ieftin model Opel Foto

Noul Opel Karl 2015 foto si preturi
HomeDecember 3, 2014 at 2:52 pm

Noul Opel Karl pentru 2015 a fost descoperit oficial chiar de constructorul german. Modelul ce urmeaza sa devina cel mai ieftin automobil din gama Opel, are la baza platfroma GM Global Small (Gamma II), comuna de altfel cu un alt hatchback al concernului GM, Chevrolet Spark.

Uleiuri Castrol, Motul, Mobil1 ieftine – verifica pretul aici.

Opel Karl vine sa inlocuiasca modelul Agila, pozitionat fiind drept o alternativa mai ieftina si mai practica pentru mini-ul Opel Adam. Printre altele, Karl, este numele fiului celui care a fost fondatorul marcii Opel – Adam Opel.

Noul model are o lungime de 3,68 metri, fiind astfel cu 2 centrimentri mai scurt decat Adam si cu 6 centimetri mai scurt decat Agila. Cu toate astea, Opel anunta ca noul Karl va oferi spatiu suficient pentru 5 persoane, iar dotarile masinii, promit a fi foarte generoase.

Chiar daca noul Opel Karl va avea statutul de cea mai ieftina masina din gama Opel, echiparile cu care vine insotit acesta, sunt cat se poate de consistente. Chiar si versiunea de baza, detine un asistent pentru pornirile din rampa, ABS si ESP. In calitate de optiune, Opel propune pentru orice nivel de echipare, senzori de parcare, lumini anticeata cu iluminare laterala, volan si scaune incalzite, si nu in ultimul rand, sistema de multimedia Intellink ce permite integrarea telefoanelor cu iOS si Android.

Noul Opel Karl 2015 spate

Opel Karl 2015: motorizari si transmisii

Pana la acest moment, a fost anuntata o singura versiune de propulsie pentru modelul Karl. Este vorba despre o unitate cu 3 cilindri, aspirata natural, ce devolta 75 de cai putere la un volum de 1.0 litri. Forta de tractiune generata de acest agregat va fi transmisa catre puntea fata prin intermediul unei cutii de viteze manuale, in 5 rapoarte. Ceva mai tarziu, masinuta germana, cu siguranta va primi si o unitate de propulsie diesel. Oficialii Opel afirma ca toate componentele sasiului au fost setate pentru a oferi confort sporit si mai multa siguranta la drum.

Noul Opel Karl 2015 interior

Opel Karl va avea un frate geaman – Chevrolet Spark. Noului model nu ar trebui sa-i fie frica de o posibila concurenta din partea colegului de platforma, mai ales ca, recent fusese anuntat ca brandul Chevrolet va fi retras de pe piata din Europa.

Noul Opel Karl va debuta in cadrul salonului auto de la Geneva din primavara lui 2015. Mai mult, se stie ca lansarea comerciala a masinii va avea loc in vara aceluiasi an, iar pretul de pornire, promite a fi sub 10.000 de euro.

Noul Opel Karl 2015

Opel Karl

Citeste si:

Noul Golf pentru 2017 va primi transmisie DSG cu 10 trepte

Motor diesel ori motor pe benzina: francezii au alta parere

Noul Opel Karl pentru 2015

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Noul Opel Karl 2015 foto si preturi Noul Opel Karl 2015 interior Noul Opel Karl 2015 spate Noul Opel Karl 2015

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *