Home » Noul BMW Z4: primele poze oficiale cu un BMW foarte frumos » Noul BMW Z4: primele poze oficiale cu un BMW foarte frumos

Noul BMW Z4: primele poze oficiale cu un BMW foarte frumos

Noul BMW Z4
HomeAugust 21, 2017 at 10:54 am

Care ar fi locul ideal pentru lansarea unui roadster? Exact, California, mai exact concursul de eleganta auto din Pebble Beach. Acolo a si debutat noul BMW Z4. E adevarat, autoturismul dezvaluit in SUA avea statutul de concept, se crede insa ca modelul de serie va fi in mare parte similar prototipului, iar modificarile vor fi cat se poate de limitate.

Prototipul prevesteste lansarea generatiei cu numarul 3 a lui Z4. Aceasta a primit indexul de productie G29, iar lansarea oficiala va avea loc in 2018.

Noul BMW Z4: primele informatii

Compania germana a refuzat sa descopere detaliile tehnice ale automobilului, insa jurnalistii stiu de ceva timp (iar sefii BMW au si confirmat) ca noul Z4 va avea la baza o platforma cu tractiune pe axa spate. Platforma a fost dezvoltata in comun cu inginerii de la Toyota, respectiv va gazdui nu doar modelul bavarez, ci si noua generatie a legendarei Toyota Supra.

Nu discutam exteriorul masinii, pozele vorbesc mult mai bine de la sine. In schimb am avea de impartasit mai multe detalii tehnice.

Noul BMW Z4 interior

1. Noul BMW Z4 va avea un top din materiale moale, chiar daca segmentul decapotabilelor a trecut aproape integral la top-uri dure.
2. Pentru a reduce masa vehicului, in compozitia caroseriei au intrat componente din carbon.
3. Motoare. Chiar daca noul BMW Z4 va avea in codul sau genetic elemente japoneze, gama de motoare va fi exclusiv bavareza. Sursele spun ca sub capota masinii se va afla in prima faza un benzinar de 2.0 litri, oferit in versiuni de putere intre 197 si 252 cai putere. Varful gamei il va constitui un agregat L6, de 3.0 litri si 340 cai putere. Ceva mai tarziu (nu se stie exact cand), va avea loc lansarea lui Z4 M, cu 370 cai putere – cea mai performanta versiune a modelului.

Noul BMW Z4 spate

Mai mentionam ca designerii care discuta destul de intens noul Z4 pe diferite forumuri, au multe cuvinte de lauda despre exteriorul masinii. Mai mult decat atat, cel mai des intalnit comentariu, spune cam urmatorul lucru: “noul BMW Z4 arata exact cum trebuie sa arate un roadster veritabil”.

Noul BMW Z4 fata

Citeste si:
Noul BMW X2: desecretizat cu o luna inaintea lansarii oficiale

Noul BMW Z4 concept

<

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Slide 5
Noul BMW Z4 fata Noul BMW Z4 interior Noul BMW Z4 lateral Noul BMW Z4 spate Noul BMW Z4

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *