Home » Noul Defender: SUV-ul Land Rover vine cu o noua generatie in 2016 » Noul Defender: SUV-ul Land Rover vine cu o noua generatie in 2016

Noul Defender: SUV-ul Land Rover vine cu o noua generatie in 2016

Noul Defender 2016 - Autocar
HomeOctober 30, 2014 at 12:24 pm

Noul Defender va fi cel mai capabil SUV creat vreodata de Land Rover. Cel putin asta afirma seful departamentului de marketing Jaguar-Land Rover group, Phil Popham, anunta Autocar. 

(P) Uleiuri Castrol, Motul, Mobil1 ieftine – Pentru a verifica pretul click aici.

Pentru compania britanica, noul Defender are o importanta greu de subestimat. SUV-ul este modelul de legenda a celor de la Land Rover, respectiv schimbul de generatii trebuie facut cu maxima atentie, a declarat Popham.

Noua generatie a lui Defender este in plina dezvoltare. Totusi, versiunea finala a design-ului pregatit pentru masina, urmeaza a fi adoptata abia in vara lui 2015. Ceva mai tarziu, poate chiar in cadrul salonului auto de la Paris din luna noiembrie, va fi lansat modelul de serie a noului Defender, urmand ca vanzarile sa ia startul la inceputul anului 2016. Cu toate astea, se prea poate ca englezii sa lansaze in primavara un concept menit sa arate directia stilistica in care se dezvolta noul Defender.

Noul Defender 2016: detalii tehnice

Noul Defender va primi un sasiu din otel pe care va fi montat un monocoque din aluminiu. Sasiul ranforsat ar trebui sa asigure o rigiditate sporita a constructiei, iar caroseria din aluminiu ar trebui sa mentina masa masinii in limitele admisibile.
In calitate de unitati de propulsie urmeaza sa fie folosite motoare supraalimente cu 4 cilindri pe benzina si diesel. Autocar nu exclude posibilitatea integrarii in gama de propulsie si a unor agregate cu 6 cilindri. In calitate de transmisii vor fi utilizate cutii de viteze automate in 8 si 9 rapoarte. Disponibilitatea unor cutii manuale ramane inca incerta, dar e greu de crezut ca un automobil de teren in toata legea sa nu dispuna de o transmisie manuala.

Defender a fost tot timpul un automobil cu capacitati off-road sporite, acum insa Land Rover vrea sa seteze noi standarte in domeniu si plus la toate, sa inzestreze noul Defender cu un salon chiar mai calitativ decat habitaclul lui Toyota Land Cruiser, a mai declarat oficialul de la Land Rover.

Noul Defender 2016 - schita Autocar

Noul Defender 2016: poze exclusiv Autocar

Citeste si:

Cele mai bune anvelope de iarna – cum sa faci o alegere buna

Jeremy Clarkson in Argentina: argentinieni nemultumiti de comportamentul prezentatorului Top Gear

Noul Defender 2016

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Noul Defender 2016 - Autocar Noul Defender 2016 - schita Autocar

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *