Home » Opel ieftin: nemtii vor un model accesibil cu pretul sub 7000 euro » Opel ieftin: nemtii vor un model accesibil cu pretul sub 7000 euro

Opel ieftin: nemtii vor un model accesibil cu pretul sub 7000 euro

Opel ieftin - modelul Viva
HomeJuly 23, 2014 at 3:32 pm

Conducerea companiei GM, intentioneaza sa construiasca un Opel ieftin care sa concureze pe segmentul low-cost. Anuntul a fost facut de seful Opel, Karl-Thomas Neumann.

In cel mai aproapiat timp, pe cerul automobilelor accesibile, ar putea aparea o stea, un Opel ieftin. Planurile crearii unei astfel de masini au fost expuse de conducatorul marcii Karl-Thomas Neumann.

In luna decembrie a anului 2013, General Motors a anuntat retragerea brandului Chevrolet de pe piata europeana. Acest pas a lasat concernul fara modele in segmentul low-cost european.

Oficialul german a recunoscut ca zona automobilelor accesibile este foarte atrativa, iar cel mai elocvent exemplu de concept reusit pentru aceasta nisa este marca Dacia. “Evident ca General Motors nu e Dacia, insa modelele entry-level prezinta un mare interes pentru noi. Pana nu demult, in gama noastra era prezenta marca Chevrolet, care arata ca un brand accesibil, insa in realitate nu era. Credem inca mai avem timp sa construim un Opel ieftin, mai ales dupa retragerea marcii Chevrolet”, a adaugat Neumann.

Primul Opel ieftin va fi un model compact, care s-ar plasa pe o treapta intermediara intre Opel Corsa si Opel Adam. Se pare ca numele ales pentru masina este Viva. Model fusese vazut recent in timpul testelor de drum, insa atunci s-a crezut ca este noua generatie a lui Opel Agila.

Opel ieftin - modelul Viva lateral

Viva ar urma sa apara in anul 2015. Primul Opel ieftin va fi echipat cu motoare ce produc intre 69 si 100 cai putere, insa asul din maneca cu care vine noul model este pretul. Conform informatiilor de care dispunem, versiunea de baza a lui Opel Viva ar urma sa primeasca un pret sub 7000 de euro.

Opel ieftin - modelul Viva spate

[plulz_social_like width="350" send="false" font="arial" action="like" layout="standard" faces="false" ]

Citeste si:

Noul Opel Corsa: detalii si poze oficiale 

Noul Smart ForTwo 2014: oficial foto si preturi

Noul Mercedes Vito 2014 vine la Paris

Opel ieftin – noul Opel Viva, poze Autocar

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Opel ieftin - modelul Viva lateral Opel ieftin - modelul Viva spate Opel ieftin - modelul Viva

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *