Home » Cel mai bun GPS auto 2018: cum aleg un GPS sfaturi » Cel mai bun GPS auto 2018: cum aleg un GPS sfaturi

Cel mai bun GPS auto 2018: cum aleg un GPS sfaturi

Cel mai bun GPS - Serioux UPQ500
HomeMay 16, 2018 at 1:56 pm

Navigatoarele GPS si-au gasit un loc sigur in masinile multora.  Spre norocul unora, multe dintre modelele noi de automobile au un navigator GPS integrat. Restul insa, au de identificat cel mai bun GPS pentru un pret mic.

Cel mai bun GPS: Top 5

1. GPS Techstar M19X – ecran de 7 inch cu rezolutie buna, procesor cu 4 nuclee de 1,3 GHz, RAM 512 MB, camera DVR FullHD integrata cu 170 grade unghi de filmare si harti Full Europe preintalate. Techstar M19X  este un GPS foarte bun. Verifica pretul aici.

Cel mai bun GPS auto - Techstar M19X

2. GPS  Serioux Urban Pilot UPQ500 – unul din cele mai bune GPS-uri pentru banii sai. Procesor rapid, ecran excelent, foarte accesibil. Verificati pretul aici

3. GPS TECHSTAR 7″ PREMIUM+ – are un procesor foarte bun de 845 MHz si o memoria RAM de 256 MB, viteza de rulare impecabila, materiale de o calitate excelenta. Verificati pretul aici.

4. GPS Serioux Urban Pilot UPQ430 – locul 4 in top-ul pentru cel mai bun GPS. Aparatul ruleaza foarte bine, detaliere sunt peste asteptari si pretul extrem de bun. Verificati pretul aici.

Cel mai bun GPS - TECHSTAR 7 PREMIUM

5. Smailo 5.0 HD – locul 5 in top-ul pentru cel mai bun gps. 5.0 HD are procesor rapid si cuprinde un set de aplicatii auxiliare utile. Verificati pretul aici.

Cel mai bun GPS: dimensiune

Dimensiunile unui GPS incep de la 3,5 inch. Totusi cele mai uzuale sunt sistemele de navigare de 4,5 si 5 inch. Desigur exista oferte cu o diagonala mult mai mare – chiar si de 7 inch, dar acestea desigur sunt mai scumpe. Puteti cumpara un GPS cu asemenea dimensiune daca locul montarii este indepartat de campul vizual obisnuit.

Cel mai bun GPS: hardware

Vom vorbi intai de procesorul aparatului GPS. Procesorul determina viteza cu care este calculat un traseu, ori viteza cu care este reconfigurat acesta in cazul abaterii de la traseul primar. Astfel, un GPS bun ar trebui sa detina un procesor de minim 400 Mhz. Majoritatea sistemelor actuale de navigatie au procesoare ce trec de acest nivel, ajungand chiar si la 600-700 Mhz. Insa, nu va grabiti sa procurati un asemenea GPS, pentru ca 450-500 Mhz sunt suficienti.

Cel mai bun GPS: memoria RAM

Memoria RAM este la fel de importanta ca procesorul. De obicei aparatele de navigare au 64 ori 128 Mb RAM. 64 Mb sunt aproape suficienti, unica problema e faptul ca vom putea incarca doar soft-uri “usoare”.

Cel mai bun GPS: optiuni

Cel mai bun GPS poate avea in dotare si alte optiuni care la randul lor ar face condusul masinii mai usor si uneori mai interesant. Avem in vedere sistemul bluetooth pentru conectarea cu telefonul si folosirea GPS-ul pe post de car kit, modulator FM, Media Player etc. Toate sunt bune si aparent necesare, dar fiecare implica un cost auxiliar.

Cel mai bun GPS: unde il gasesc?

Chiar daca nu e un produs foarte scump, navigatorul auto trebuie ales cu atentie. Mai mult, aveti grija si se unde achizitionati aparatul, mai ales ca serviciile post-vanzare in cazul electronicelor sunt foarte importante. Cu alte cuvinte va recomandam relailerii de electronice mari, iar inainte sa alegeti cel mai bun GPS pentru dvs., studiati materialele dedicate acestei tematici, precum si parerile posesorilor.

Cel mai bun GPS: concluzie

Una scurta: cel mai bun GPS ar avea 5 inch pe diagonala, un procesor de 500 Mhz, 128 Mb de memorie RAM un soft IGo, MioMap, sau Navigon si posibil o optiune de genul bluetooth.

Cel mai bun GPS photo 2

Cel mai bun GPS

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Cel mai bun GPS foto Cel mai bun GPS garmin drive 40ml Cel mai bun GPS - Serioux UPQ500

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *