Home » Noile modele Skoda ce urmeaza sa apara in urmatorii 4 ani » Noile modele Skoda ce urmeaza sa apara in urmatorii 4 ani

Noile modele Skoda ce urmeaza sa apara in urmatorii 4 ani

Noile modele Skoda - Skoda Sherpa
HomeDecember 23, 2013 at 8:39 pm

Pana in anul 2017 este programata aparitia a 5 noi modele Skoda. Este vorba despre 3 SUV-uri, un hatchback si un sedan. Acest plan va permite producatorului ceh sa aduca cifra vanzarilor la 1.5 milioane unitati anual – anunta Autobuild.

Noile modele Skoda: 3 SUV-uri

Primul din cele 3 modele noi ar putea fi practic o clona a compactului Volkswagen Taigun. Acesta urmeaza sa devina unul din cele mai accesibile automobile ale cehilor. Din pacate alte aspecte nu sunt cunoscute, mai ales ca nici inginerii nu au decis ce arhitectura vor utiliza – NFS comuna pentru modele Citigo si Taigun ori platforma MQB.

Urmatorul SUV urmeaza sa primeasca numele Skoda Sherpa, iar la baza acestuia se va afla ultima generatie a modelului Tiguan. Se presupune ca Skoda Sherpa va fi succesorul actualului Yeti.

Pe treapta imediat urmatoare va fi situal SUV-ul Snowman. Acesta va avea in activ o versiune cu 3 randuri de banchete, insa ca si modelul Sherpa, va avea la baza platforma MQB. Acest automobil este programat pentru anul 2016.

GPS ieftin: top 5 navigatii cu preturi mici

Noile modele Skoda - Skoda Snowman

Noile modele Skoda: un nou hatchback

Skoda anunta un model foarte interesant. Merge vorba despte un hatchback/liftback ce va avea la baza ultima generatie Octavia. Noul model se va deosebi de clasica Skoda Octavia c-am in aceeasi masura in care se deosebeste Volkswagen Passat CC de modelul obisnuit Passat. La baza hatchback-ului va sta platforma MQB, iar gama de motoare o va repeta pe cea a modelului Octavia.

Noile modele Skoda - noul liftback

Noile modele Skoda: un succesor pentru Superb

Inca o noutate este lansarea in 2015 a unui succesor pentru modelul Superb. Chiar daca varful de lance a producatorului ceh isi va pastra dimensiunile, designul va suferi schimbari substantiale. Mai mult de atat, noul model va primi un adaos de ampatament, iar calitatea materialelor folosite la interior vor avea menirea sa transforme noua berlina intr-un rival serios pentru modele de genul Mercedes E Class si BMW seria 5.

Camere video auto ieftine: Top 10 recomandari

Noile modele Skoda - succesorul pentru Superb

[plulz_social_like width="350" send="false" font="arial" action="like" layout="standard" faces="false" ]

Citeste si:

Noul Mercedes E-Class asteptat in 2016

Noul BMW seria 5: primele informatii

Noile modele Skoda 2017

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Noile modele Skoda - noul liftback Noile modele Skoda - Skoda Sherpa Noile modele Skoda - Skoda Snowman Noile modele Skoda - succesorul pentru Superb

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *