Home » Noul Koleos 2: SUV-ul Renault va oferi 7 locuri » Noul Koleos 2: SUV-ul Renault va oferi 7 locuri

Noul Koleos 2: SUV-ul Renault va oferi 7 locuri

Noul Koleos 2
HomeFebruary 10, 2015 at 2:42 pm

Noul Koleos 2 urmeaza sa fie lansat in anul 2016. Cel putin asta afirma portalul australian Motoring. SUV-ul Renault va oferi 7 locuri, iar la baza va avea platforma CMF, utilizata pana acum la mai multe modele produse de concernul Renault-Nissan.

Asigurare RCA 2015 ieftina online. Pentru a verifica pretul CLICK aici.

In toamna anului 2014, presa scria ca Renault a decis sa renunte la crossover-ul Koleos. Totusi, ultimele informatii sugereaza ca a doua generatie a SUV-ului francez este deja in dezvoltare. Mai mult de atat, automobilul ar trebui sa devina mai voluminos, respectiv sa ofere locuri pentru 7 oameni.

Noul Koleos 2 2016: primele informatii

Dupa ce a fost prezentat noul Renault Kadjar, a venit timpul sa se decida soarta crossover-ului Koleos. Modelul Kadjar avand o lungime de 4,45 metri, e doar un pic mai scurt decat fratele sau mai mare. Respectiv, pentru ca Koleos sa se distanteze, ar fi nevoie de un adaos semnificativ la lungimea acestuia. Portalul australian Motoring, avand la dispozitie unele informatii din interiorul companiei, este absolut sigur ca anume asta se va intampla. Australienii anunta ca noul Koleos 2 va atinge in lungime aproape 5 metri, iar in spatele acestuia va fi montat un al treilea rand de scaune. Stiind asta, am putea presupune ca pentru constructia automobilului, francezii vor apela la plartforma lui Nissan Pathfinder. Dar sursele din companie infirma si acest lucru, anuntand ca noul Koleos 2 va imprumuta platforma de la ultima generatie a lui Nissan X-trail. Ultimul are nevoie de 360 mm pentru a atinge lungimea de 5 metri. Se pare ca aceasta sarcina nu ar fi o problema pentru contructori, si asta pentru ca platforma CMF permite variatii foarte mari de lungime. Ar trebui totusi sa mentionam ca al treilea rand de scaune va fi disponibil pentru noul Koleos 2 doar in calitate de optiune. Din punct de vedere al gabaritelor si al functionalitatii, decizia conducerii Renault apropie foarte mult modelul Koleos  de recent lansatul Renault Espace. Se pare insa ca francezilor nu le e frica de o posibila suprapunere a segmentelor de cumparatori pentru cele 2 modele.

Noul Koleos 2 este in plin proces de dezvoltare in cadrul subdiviziunii chineze Renault. Anume China urmeaza sa devina principala locatie de productie si locul de lansare al noului Koleos. Acest lucru ar urma sa se intample in anul 2016, iar peste un an, Koleos 2 va ajunge in Europa. Mai mult, se afirma ca noul model va fi comercializat si in Coreea de Sud sub numele Renault Samsung QM5.

Noul Koleos 2 va avea la baza platforma lui Nissan X-Trail

Noul Koleos 2

Citeste si:

2015 Noul Volkswagen Caddy a debutat oficial in Polonia

GPS PNI L800 – pareri, sfaturi si cateva oferte

Noul Koleos 2

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Noul Koleos 2 Noul Koleos 2 va avea la baza platforma lui Nissan X-Trail

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *