Home » Noul Mercedes Sprinter 2018 – stim data lansarii – Update » Noul Mercedes Sprinter 2018 – stim data lansarii – Update

Noul Mercedes Sprinter 2018 – stim data lansarii – Update

Noul Mercedes Sprinter 2018 - fata
HomeFebruary 8, 2018 at 12:01 pm

Noul Mercedes Sprinter a debutat oficial. Noua generatie a utilitarei germane vine cu 4 versiuni de caroserie, un nou modul de comunicare si o cutie de viteze automata cu 9 trepte. 

A doua generatie Mercedes Sprinter se pregateste de pensionare. Succesorul a fost deja dezvaluit, iar primele livrari sunt programate pentru luna iunie a anului 2018. Daca insa va aflati in Germania si aveti mare nevoie de o utilitara, ar fi bine sa stiti ca noul Mercedes Sprinter poate fi deja comandat, iar preturile incep de la 19.900 euro.

Noul Mercedes Sprinter: un noul sistem de comunicare

Sprinter 2018 vine cu un sistem de comunicare nou. Acesta poarta numele PRO Connect si are menirea sa facilizeze comunicare intre managerii flotei si soferi. Serviciul permite operatorului sa urmareasca in timp real localizarea masinilor, nivelul de combustibil din rezervor si multe alte informatii. Specialistii Mercedes spun ca companiile vor putea astfel sa planifice mai bine rutele si chiar sa controleze de la distanta unele functii ale masinii. Toate pentru costuri mai reduse si functionare mai eficienta.

Asamblarea automobilul va fi organizata la fabricile din Ludwigsfelde, Dusseldorf si in premiera la unitate de productie din Charleston, Statele Unite ale Americii.

Noul Mercedes Sprinter 2018 - foto

Noul Mercedes Sprinter: motorizari si versiuni

Sprinter 2018 va fi propus la alegere cu tractiune fata, spate si integrala. In plus, utilitara vine cu 4 tipuri de caroserie, diferite ca dimensiuni si configuratie. Unul din rezultatele modificarilor este cresterea masei maxime autorizate cu 500 kg, pana la 5,5 tone.

Noul Mercedes Sprinter este un automobil dezvoltat exclusiv de constructorul din Stuttgart fara sa existe componente comune cu Volkwagen Crafter. Sub capota modelului cu tractiune fata, inginerii au montat un motor diesel cu capacitatea de 2,1 litri, disponibil in 3 versiuni de putere: 114, 143 si 177 cai putere. Pentru automobilele cu tractiune spate e pregatit acelasi motor, doar ca in versiuni de 114 si 163 cai putere. Ambele modele sunt prevazute din start cu o cutie de viteze manuala cu 6 trepte. Variantele cu tractiune spate au ca optiune transmisia automata cu 7 trepte 7G-Tronic Plus, cele cu tractiune pe axa fata insa, pot fi dotate cu o transmisie in 9 trepte, proaspat dezvoltata

In varful gamei de motorizari se afla vechea unitate de 3.0 litri – 190 cai putere si 440 Nm de cuplu maxim.

Noul Mercedes Sprinter 2018 - camioneta
Noul Mercedes Sprinter va avea si o versiune electrica. In viitor aceasta ar trebui sa rivalizeze cu un model similar produs de americanii de la Tesla.

Restul informatiilor tehnice inca nu au fost descoperite. In schimb, avem la dispozitie o galerie de fotografii completa.

Noul Mercedes Sprinter 2018 interior fata

Noul Mercedes Sprinter 2018 - lateral

Noul Mercedes Sprinter 2018 - spate

Citeste si:

Noul Mercedes G-Class: Gelandewagen 2018 a debutat oficial

Noul Mercedes Sprinter 2018

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Noul Mercedes Sprinter 2018 interior fata Noul Mercedes Sprinter 2018 interior Noul Mercedes Sprinter 2018

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *